Retail

Facilicom Solutions - Omgevingen - Retail

FACILITAIRE OPLOSSINGEN VOOR WINKEL EN SUPERMARKT

Werk aan de winkel

Er zijn weinig andere sectoren waar zo veel innovatie plaatsvindt, als in de retail sector. Zowel on- als offline veranderen concepten in rap tempo. De klant is meer dan ooit koning. Dus het centraal stellen van de klant wordt nog belangrijker. Kritische consumenten gaan af op reviews en doen actief mee op discussieforums. Vóórdat de winkel bezocht wordt. Aankopen via internet nemen in rap tempo toe, maar de fysieke omgeving blijft belangrijk. Winkels en supermarkten worden ontmoetings- en belevingsomgevingen. Continuïteit, logistiek, veiligheid, betrokken personeel en een gastvrije en schone omgeving zijn belangrijke onderwerpen voor de retailsector.

Integrated Services voor de retail

Facilicom Solutions is de expert op het gebied van het slim combineren van taken, op het gebied van Soft Services (schoonmaak, beveiliging) en Hard Services (onderhoud). Maar ook in de combinatie van beiden. Voor uw retail-locaties bieden onze Integrated Services een ideale oplossing. Door slimme combinatie van facilitaire diensten bieden wij u een efficiencyvoordeel en daarnaast profiteert u van een zo laag mogelijke verstoring van uw bedrijfsvoering door noodzakelijke werkzaamheden.

Installatie onderhoud winkels

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Facilicom Solutions zijn toegevoegde waarde te laten leveren op onderdelen van integrale services. Bijvoorbeeld met het technisch beheer en het onderhoud van gebouwen en installaties hebben wij jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat de continuïteit van uw stroomvoorziening en van uw koelingen en vriezers van groot belang is. Renovaties van uw vastgoed moeten, net als de onderhoudswerkzaamheden, professioneel en in korte tijd uitgevoerd worden. Uw klanten moeten hier immers zo weinig mogelijk last van hebben.

Schone supermarkt

Een aantrekkelijke winkel of supermarkt ziet er verzorgd en schoon uit. U kunt de dagelijkse schoonmaak door uw eigen personeel laten uitvoeren of door Facilicom Solutions. Voor grondige periodieke reiniging en professionele glasbewassing kiest u het best voor onze professionals.

Veiligheid in de retail

Als goede ondernemer en werkgever wilt u diefstal en agressie uitbannen. Met de professionals van Trigion en Hoffmann Bedrijfsrecherche verhoogt u de pakkans en verlaagt u de kosten. Door een integrale benadering van het veiligheidsvraagstuk komen we tot preventie van diefstal en agressie.