Publieke en openbare ruimten

Facilicom Solutions - Omgevingen - Publieke en openbare ruimten

EEN VEILIGE EN SCHONE PUBLIEKE RUIMTE

Facilitaire diensten voor de openbare ruimte

Aantrekkelijke en publieke en openbare ruimten creëer je door een combinatie van gedegen onderhoud, optimale veiligheid en een schone uitstraling. Op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals treinstations, luchthavens, bedrijventerreinen, overheidsgebouwen, winkelcentra en bepaalde evenementenlocaties, heb je dus bepaalde randvoorwaarden nodig. Bijvoorbeeld schoon, veilig en goed werkende installaties.

Integrated services voor publieke ruimten

Een ononderbroken bedrijfsvoering is extra belangrijk in een omgeving waar grote groepen bezoekers komen. En dat is nu net een kerncompetentie van Facilicom Solutions. Slimme combinatie van taken, zowel van Soft Services (schoonmaak, beveiliging), Hard Services (onderhoud) verhoogt de efficiency van uw ondersteunende processen. En het minimaliseert het aantal verstoringen van uw bedrijfsprocessen. Wij overtuigen u graag van onze Integrated Services oplossing.

Ongestoord onderhoud

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Facilicom Solutions zijn toegevoegde waarde te laten leveren op onderdelen van integrale services. Bijvoorbeeld met het technisch beheer en het onderhoud van gebouwen en installaties hebben wij jarenlange ervaring. Renovaties van uw vastgoed moeten, net als de onderhoudswerkzaamheden, professioneel en in korte tijd uitgevoerd worden. Uw bezoekers moeten hier immers zo weinig mogelijk last van hebben.

Veilige openbare ruimte

Op plekken waar veel mensen samen komen is het cruciaal dat mensen zich veilig voelen en veilig zijn. Dat begint met een gedegen risico-inventarisatie, op basis waarvan het integrale veiligheidsplan wordt opgesteld en uitgevoerd. De professionals van Trigion Beveiliging en van Hoffmann Bedrijfsrecherche ondersteunen u graag.

Schone publieke ruimte

Een aantrekkelijk station of winkelcentrum ziet er verzorgd en schoon uit. U kunt de dagelijkse schoonmaak door uw eigen personeel laten uitvoeren of door Facilicom Solutions. Voor grondige periodieke reiniging en professionele glasbewassing kiest u het best voor onze professionals.