Kantoor

Facilicom Solutions - Omgeving - Kantoor

WERKPLEKKEN VAN DE TOEKOMST

Kantoor veranderen

De beste werkplekken creëren die voldoen aan de eisen van de toekomst en van alle generaties, ook de nieuwste! Dat is waar Facilicom Solutions veel ervaring mee heeft en u graag bij ondersteunt en adviseert. Over tien jaar zien kantoren er anders uit dan nu. Hoe precies weten we niet, maar op een aantal ontwikkelingen kunnen we ons voorbereiden.

Nieuwe facilitaire diensten

Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat werk verandert. Ook betreden nieuwe generaties de arbeidsmarkt. Deze generaties stellen andere eisen aan hun werkplek, aan facilitaire dienstverlening, reizen, sfeer, gezondheid en ontspanning. Medewerkers gaan bovendien steeds meer zelf bepalen waar ze werken en hoe hun fysieke werkomgeving eruit ziet.

Verandering in vastgoed

Ontwerpers ontwikkelen nieuw high tech meubilair, omdat het toenemende gebruik van mobiele apparaten daarom vraagt. Denk aan tafels die je van vorm kunt veranderen en die je smartphone kunnen opladen. Daarnaast gaan we nog meer tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Hierdoor worden goede communicatie en efficiënte digitale samenwerking nóg belangrijker dan ze nu al zijn.

Al deze veranderingen stellen ook uw organisatie voor nieuwe vragen op het gebied van vastgoed, huisvesting, bedrijfsvoering, gastvrijheid en duurzaamheid. Onze ervaren consultants helpen u deze vragen te beantwoorden en adviseren u graag.

Tijdelijke professionals

Werk wordt meer en meer specialistisch en flexibel. En werknemers vervullen steeds vaker tijdelijke rollen en verantwoordelijkheden, onder meer omdat ze in hun vrije tijd steeds vaker de zorg voor oudere en zieke naasten op zich nemen. Dat betekent meer tijdelijke inzet van professionals en flexibele dienstverbanden. Op alle niveaus neemt de samenwerking toe, grenzen tussen afdelingen vervagen.

DBMFO en PPS

Kantoorgebouwen worden intelligenter en dragen bij aan de ontmoeting tussen en gezondheid van werknemers. Daarnaast kiezen organisaties steeds vaker voor renovatie of transformatie, als duurzamer alternatief voor nieuwbouw. Voor de ontwikkeling, bouw en/of renovatie van nieuwe kantoren gaan organisaties graag in zee met partijen die ook de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de exploitatiefase en het [technisch beheer en onderhoud van die kantoren, bijvoorbeeld in een DBMFO of PPS-constructie. Partijen die opdrachtgevers zoveel mogelijk zorg uit handen kunnen nemen. Facilicom Solutions kan dat voor u betekenen. Onze flexibele en goed opgeleide professionals creëren graag samen met u ‘the best place to work’.