Industrie

Facilicom Solutions - Omgevingen - Industrie

INDUSTRIE ZET IN OP INNOVATIE

Trends in de industrie

De industrie vertegenwoordigt 12% van de Nederlandse economie en is én blijft een speler van formaat. Wel zijn er allerlei uitdagingen: toegenomen prijsdruk door concurrentie uit de VS en Azië, installaties die verouderen, meer ICT en de transitie naar duurzame producten, duurzame energie en duurzame grondstoffen. Tegelijkertijd worden afnemers steeds veeleisender, zeker wanneer het gaat om betrouwbaarheid en is de maatschappij kritisch op milieu-aspecten van industriële productie. Dat vraagt om innovatie op allerlei gebieden.

Innovatie en verduurzaming

Zowel de overheid als de sector zelf neemt initiatief voor innovatie en verduurzaming, meer keteninnovatie en ketensamenwerking. Facilicom Solutions speelt hierop in door doorlopend te investeren in product- en dienstontwikkeling en hiermee industriële opdrachtgevers te ondersteunen. Al decennia lang is Facilicom Solutions een betrouwbare partner voor organisaties in de (Petro-) chemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de auto-industrie, de containeroverslag en de metaalindustrie. Wij zorgen voor de veiligheid op grote industriële complexen, voor de facilitaire dienstverlening in de nabij gelegen kantoren en voor het technisch beheer en het onderhoud van gebouwen en installaties. Onze experts op het gebied van energiemanagement analyseren uw verbruik en adviseren over slimme en duurzame oplossingen om dit te verlagen. Zelfs het contracteren van de  leveranciers en het betalen van de energiefacturen kunnen wij voor u verzorgen.

Technisch personeel

Goed opgeleid en technisch personeel wordt steeds schaarser. Facilicom Solutions heeft een breed netwerk van technici die wij graag aan u voorstellen. Op tijdelijke projectbasis of voor het vervangen van een collega. Maar ook voor een vaste aanstelling. Wij nemen de tijd om te doorgronden wat de specifieke vereisten zijn waar de nieuwe collega aan moet voldoen. Uw ambities zijn het uitgangspunt. Samen met de uitdagingen en de samenstelling van het team waarin de nieuwe medewerker komt te werken. Uiteraard screenen we iedere kandidaat uitvoerig.

Voedselveiligheid en continuïteit

Veiligheid en continuïteit zijn belangrijke thema’s in de voedingsmiddelenindustrie. Facilicom Solutions heeft een nieuwe integrale propositie ontwikkeld rond deze twee thema’s. Wanneer het gaat om voedselveiligheid bieden wij expertise in het professioneel reinigen en desinfecteren van productieruimtes en apparatuur. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw bedrijfsgegevens beschermd zijn. En we leveren fysieke beveiliging van uw bedrijfseigendommen door middel van cameratoezicht en surveillance.