De Smart Building Estafette is gestart!

19 juni 2019

De komende 48 uur gaan we onze hoofden breken over de complexe, maar vooral ook concrete oplossingen in het grote domein van smart building. Door zeven verschillende en zorgvuldig samengestelde teams brengen we diverse expertises op het gebied van facility management, techniek, IT en smart data bij elkaar. Het 1e team is gestart en gaat aan de slag met de klant en marktbehoefte en verdiept zich in de ontwikkeling van het thema Smart Building en smart data, ook zullen ze onderzoeken welke oplossingen er momenteel al zijn binnen Facilicom en daarbuiten. Zo werken zeven verschillende teams, die ook ’s nachts door zullen werken, om deze concrete business cases tot een succes te maken. Het allerlaatste team gaat aan de slag met de pitch. Zij presenteren alle resultaten en de business case aan de jury. De jury bestaat uit Geert van de Laar (CEO Facilicom Group), Maartje Bouvy (CFO Facilicom Group), Marco Feijen (algemeen directeur Facilicom Solutions), Dirk de Laat (business consultant Breijer Contractonderhoud) en Edwin Koose (algemeen directeur en smart building specialist bij Ventus IT Professionals) en Sabeth van Wijnbergen (manager services TU Delft/Hogeschool Rotterdam).

Waarom organiseren we dit evenement eigenlijk?

In de allereerste plaats geloven we dat we alles in huis hebben om kennis en expertise op dit gebied met elkaar in verbinding te brengen en te komen tot concrete oplossingen. We vroegen dit ook aan één van de organisatoren Arjon Aalbers: “smart building en big data, het zijn inmiddels containerbegrippen geworden. Slechts een aantal partijen weten écht wat ze willen, maar eigenlijk niemand weet hóe we moeten realiseren én exploiteren. Wij vinden dus dat het de hoogste tijd is om collega’s te verbinden, kennis te bundelen en concrete plannen uit te rollen. We zijn dus ook erg benieuwd wat de uitkomst zal zijn van dit evenement.”

Wil je op de hoogte blijven van ons evenement, hou dan onze LinkedIn, Twitter of Instagram goed in de gaten. We zullen op via deze regelmatig updates over het evenement geven, zodat je niets mist van de voortgang.