FaciliQuest

FaciliQuest is een gratis online tool. Met als doel om u als facilitaire professional inzicht te geven in verschillende facilitaire onderwerpen, toegespitst op uw eigen situatie.

Facilitair dienstverlener Facilicom weet als geen ander wat ervoor nodig is om succesvol te zijn als facilitaire onderneming. Rogier Verbeek, directeur Klant en Markt: ‘De kennis en ervaring die wij de afgelopen 50 jaar hebben opgedaan, willen we graag delen met de facilitaire diensten in andere organisaties. Dat doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld via whitepapers en klantcases, en nu dus ook met de FaciliQuest. Door de Quest in te vullen geven we een eerste indicatie van waar je goed scoort en waar verbetering mogelijk is.’

Inzicht & advies

FaciliQuest is een online tool die inzicht en informatie geeft over facilitaire trends en marktontwikkelingen. Aan de hand van een aantal vragen, verdeeld over vijf categorieën, geven we een indicatief oordeel over de facilitaire status van organisatie. Na het beantwoorden van de vragen over deze onderwerpen krijgt u automatisch een adviesrapport; hierin staan tips en informatie over de verschillende onderwerpen zodat de lezer inzicht krijgt in de door hem/haar gekozen onderwerpen. De tool is kosteloos en geheel vrijblijvend te gebruiken.

Community

Omdat deze tool afhankelijk is van verschillende partijen willen we organisaties, onderwijs en overheidsinstellingen uitnodigen om hun gedachten, whitepapers en/of onderzoeken binnen de gekozen segmenten met ons te delen. Deze kunnen wij altijd toevoegen in de Quest. Daarvoor kunt u contact opnemen met Patty Janszen via PJanszen@Facilicom.nl.

Doe de test

Wil je meer informatie of de test uitproberen? Ga dan naar

www.faciliquest.nl